Verdachte situatie in Ospel

OSPEL – Net binnen op de redactie.  Op maandag 9 oktober rond 18.00 uur stond er een rode Daihatsu Cuore geparkeerd bij het bedrijfspand/Interauto aan de Meijelsedijk 2. Even daarvoor parkeerde deze ter hoogte van nummer 14 aan de Plattepeeldijk.

Een man en vrouw liepen met een hond/ Rottweiler richting Meijel over de Plattepeeldijk. Na aangesproken te zijn door een buurtbewoonster werd de auto verplaatst naar de inrit van het bedrijfspand op de splitsing Meijelsedijk, Hofweg, Plattepeeldijk en liepen om het pand heen. De man liep even later terug naar de auto, haalde de vrouw op en reed weg. De auto heeft kenteken 75-HZ-KB. De auto werd even erna ook gesignaleerd in Nederweert op Roeven.

Opvallend is dat de vrouw toen ze werd aangesproken door de buurtbewoonster bijna direct begon over de vele inbraken in de buurt de laatste tijd.

Ziet u een verdachte situatie in verband met deze info meldt dit dan via de politie via 0900-8844.  De situatie is ook gemeld bij de politie.

Ospel Actueel

Lees ook de eerder verschenen berichten

Inbraken in Ospel

Inbraken in Ospel

Weer inbraken in Ospel

 

 

Vorig artikel† Overlijden Lies Ingeveld – Berckmans
Volgend artikelZaterdag 28 oktober Halloween in Weert… Durf jij het aan?