Wijkagent op bezoek bij basisschool in Pey

ECHT/PEY – Wijkagent Frank van Echt-Oost ging dinsdag 3 oktober op bezoek bij Basisschool Patricius in Pey in het kader van “de week van het verkeer”. De jongste telgen van groep 1 kregen uitleg in en rondom de politieauto.

De juffen en kinderen kregen het zware kogelvrije vest aan, hoorden een “pratende” politieauto en konden meeluisteren en -praten met de meldkamer. De slagroom op de taart was natuurlijk toen de toeters en bellen en alle verlichting van de auto aan gingen. Een hels kabaal dat luid werd toegejuicht.

Ook de juffen mochten meedoen. Tot slot was er nog even tijd voor een groepsfoto van de groepen met hun juf en de wijkagent. De kinderen genoten zichtbaar van de ontmoeting met de politie.

Met veel “High Fives“ nam de wijkagent afscheid van de kids!
Hieronder een aantal foto’s van een leuke en leerzame dag!!!

Vorig artikelWoninginbraak in Hunsel
Volgend artikelKandidaten D66 Weert bekend