Politie valt woning binnen in Nederweert

NEDERWEERT-  Bij een doorzoeking van een pand aan de Mildert is een productielocatie voor synthetische drugs aangetroffen die niet meer in werking is. De politie is bezig met een onderzoek in het pand.

Naar aanleiding van meldingen over een chemische lucht die werd waargenomen aan de Mildert, is de politie een onderzoek gestart. Donderdagochtend rond 10.00 uur werd daarbij een instap gedaan bij een pand. Daarbij is een productielocatie aangetroffen in het pand. Deze was niet meer in gebruik. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. De verwachting is dat onderzoek en de ontmanteling nog een groot deel van de dag in beslag zal nemen. Bij het onderzoek is het Team Ondermijning Limburg ook betrokken.

Getuigenoproep

De politie roept getuigen op die in de afgelopen dagen verdachte zaken hebben gezien om deze te melden. Misschien heeft u verdachte auto’s of personen gezien die zich in de buurt van het pand aan de Mildert bij de spoorbrug ophielden? Deel die informatie dan. Elk detail kan belangrijk zijn voor het onderzoek en om duidelijk te krijgen wie er verantwoordelijk is voor de productielocatie. Tips zijn welkom via 0900 – 88 44 of via onderstaande tipformulier. Of indien gewenst geheel anoniem via 0800-7000.

Vorig artikelInternetrechercheurs speuren online naar vuurwerk(ver)kopers
Volgend artikelPraat mee tijdens het 1e JAN Themacafé