Koninklijke onderscheidingen in Roermond

ROERMOND – Burgemeester Rianne Donders – de Leest heeft op vrijdag 29 september 2017 tijdens de korpsavond van de Brandweerpost Roermond twee Koninklijke Onderscheidingen uitgereikt. Deze werden uitgereikt aan de heren Patrick Verheyden en Marcel Paulussen. Beide heren namen tijdens de korpsavond officieel afscheid van de vrijwillige brandweer.

De heer Patrick Verheyden: Lid in de Orde van Oranje Nassau
Patrick Verheyden De heer Verheyden (48) maakte van 1989 tot 2015 deel uit van de vrijwillige brandweer van het korps Roermond en de voormalige brandweerpost Swalmen. Op 1 januari 2016 is de heer Verheyden met functioneel leeftijdsontslag gegaan. In de vele jaren dat de heer Verheyden actief is geweest bij de brandweer heeft hij diverse functies doorlopen. Zo was hij verkenner gevaarlijke stoffen, district-coördinator Waarschuwing en Verkenningsdienst, plotter van de meetplanorganisatie Regionaal Commando Centrum Venlo en penningmeester/secretaris van de personeelsvereniging.

De heer Marcel Paulussen: Lid in de Orde van Oranje Nassau
Marcel Paulussen De heer Paulussen (49) maakt sinds 1995 deel uit van de vrijwillige brandweer van het korps Roermond. Daarvoor was hij al lid van de bedrijfsbrandweer bij Philips in Roermond. Als vrijwilliger bij de brandweer is hij doorgegroeid van brandwacht tot hoofdbrandwacht. Daarnaast was hij inzetbaar als chauffeur / pompbediende. Tevens was hij lid van het bestuur van de personeelsvereniging van de post Roermond waarvan de laatste 5 jaar als secretaris. De heer Paulussen verricht ook vrijwilligerswerk bij voetbalvereniging SVC2000 uit Roermond.

Vorig artikel Auto’s vernield in Baarlo
Volgend artikelKom je er zelf niet uit? Advies van jurist, coach, ondernemer en digitaal specialist bij inloop spreekuren Bibliocenter