Kom je er zelf niet uit? Advies van jurist, coach, ondernemer en digitaal specialist bij inloop spreekuren Bibliocenter

WEERT – Kom je er zelf niet uit? Bij Bibliocenter Weert kun je terecht voor gratis advies van specialisten. Wekelijks of maandelijks houden verschillende organisaties een inloopspreekuur in de bibliotheek. De spreekuren zijn gratis te bezoeken. Soms moet je vooraf een afspraak maken. Je vindt de bibliotheek aan de Wilhelminasingel 250 in Weert. Uitgebreide informatie op www.bibliocenter.nl

Juridisch spreekuur voor vragen over je rechten bij juridische problemen. Advocaat Menekse Yigitdol geeft advies. Elke eerste en derde donderdag van de maand van 18.30 tot 19.30 uur.

Spreekuur over digitale zaken. Mathias Last helpt je als je er niet uit komt met je smartphone. Als je vragen hebt over e-books, Ipads, computerprogramma’s of andere computerproducten. Elke vrijdag van 10.00 tot 10.30 uur.

Loopbaancoach Sandra Stad adviseert bij je zoektocht naar een andere baan, helpt bij het schrijven van een sollicitatiebrief of voorbereiding op een sollicitatiegesprek. Derde of vierde vrijdag van de maand. (In dezelfde week als de Walk&Talk).

Ondernemersspreekuur op afspraak met Sjra Clerkx, van het Ondernemersklankbord via [email protected] of bel 06-25065671. Op maandag van 13.00 tot 17.00 uur. Ook als je voor jezelf wilt beginnen.

Vorig artikelKoninklijke onderscheidingen in Roermond
Volgend artikelJodiumtabletten in de brievenbus voor kinderen tot 18 jaar