Start kaartverkoop Graaf van Horne – de Musical

De graaf Van Horne nu nog met hoofd

WEERT – Zaterdag 30 september startte de kaartverkoop voor “Graaf van Horne – De Musical”. 450 jaar na de onthoofding van Filips van Horne is het  tijd voor: “Graaf van Horne – de Musical”.

Vier jaar na het succes van “Rogstaekers-De Legende”  is de Markt op vrijdag 11 en zaterdag 12 mei weer het podium voor een mega musical en spektakelstuk. Regionale topartiesten vertolken 27 bekende popnummers voorzien van gloednieuwe dialectteksten  die het meeslepend verhaal vertellen van de laatste 6 levensjaren van Filips van Horne. Weertenaar en vriend van de Vader des Vaderlands Willem van Oranje.Maar de musical biedt meer. Heden en verleden,  fictie en werkelijkheid komen elkaar tegen en naast de pakkende muziek  zullen de flitsende beelden op de grote videowall en de vele verrassings aspecten er voor zorgen dat “Graaf van Horne-de Musical” een niet te missen “experience”  wordt. Kaarten  zijn, voor het bedrag van € 6,-,  te koop bij Cigo van Bun, WarenHuis conceptstore , Party-Time en Primera Wouters.

Foto: Adrie Hendriks