Drugsactie in Roermond

ROERMOND – De wijkagenten van de Donderberg hebben de laatste tijd diverse meldingen ontvangen van drugsoverlast vanaf een woning aan de Neptunusstraat in Roermond. Afgelopen woensdag heeft de politie een drugsactie uitgevoerd bij deze woning.

Tijdens de actie werden 7 personen aangehouden, dit waren zowel kopers/gebruikers als verkopers van drugs. Ook de bewoner van de woning werd aangehouden voor het bezit van drugs en één persoon werd aangehouden voor witwassen. Tijdens de doorzoeking van de woning werd zowel softdrugs als harddrugs aangetroffen. Zo werden onder andere ruim 250, zogenaamde, gebruikershoeveelheden cocaïne en heroïne gevonden die klaar waren voor de verkoop.

Tijdens de actie werd ook samengewerkt met de Sociale Recherche van de gemeente Roermond.

Vorig artikelAanhouding i.v.m brandstichting
Volgend artikelTwaalftal punten voor Merefeldia