Vrijwilligers controleren wandelnetwerken in Leudal

LEUDAL – De vrijwilligers die twee keer per jaar de wandelnetwerken controleren, zijn weer op pad. In opdracht van de gemeente Leudal lopen zij de routes na, maken zij de bordjes schoon en geven ze het door als er borden of palen missen. Dit allemaal zodat u uw route goed kunt volgen.

Neem eens een kijkje op www.routeplannerlimburg.nl en plan uw eigen wandelroute of kies één van de thematische wandelroutes. Geniet al wandelend van de herfst.

Routebureau Noord- en Midden-Limburg
Dit bureau staat garant voor een kwalitatief hoogstaand en actueel fietsroutenetwerk en bevordert het gebruik van recreatieve routes door bewoners, dag- en verblijfstoeristen. Het Routebureau zorgt ervoor dat het netwerk structureel aantrekkelijk blijft voor de gebruiker. Naast het onderhoud voor het routenetwerk voor fietsers onderhoudt het Routebureau ook netwerken voor wandelaars en ruiters. Het Routebureau verzorgt de opmaak en druk van bijbehorende routekaarten.  Op die manier kan zij ervoor zorgen dat netwerken op elkaar zijn afgestemd en herkenbaar blijven voor de gebruiker.  Het Routebureau werkt samen met de Liefde voor Limburg, VVV Midden-Limburg, Monsdal Buitenbeheer, Prioverve, Routepunt Zuid-Limburg en het Fietsplatform in het realiseren van haar doelstellingen.

Vorig artikellezing Kraanvogel
Volgend artikelZoektocht naar Philips van Horne staat centraal tijdens Nationale Archeologiedagen