Weer inbraken in Ospel

OSPEL/OSPELDIJK – Afgelopen weekend werden er inbraken gepleegd bij bedrijven en woningen aan de Lemmenhoek, Nieuwstraat en de Kuilstraat. Meestal namen de dader of daders (electrisch) gereedschap mee.  

Vanmorgen kwam er op de redactie nog een late melding binnen van een inbraak vorige week aan de Kruisvennendijk. Hier werd een bosmaaier en een kabelhaspel meegenomen uit een schuurtje. Hier is geen aangifte van gedaan. De laatste weken zijn er in het buitengebied van de gemeente Nederweert meerdere inbraken geweest in schuren en loodsen. Zorg dat de schuren/garages/loodsen afgesloten zijn en zorg voor voldoende verlichting.

Wanneer je verdachte personen of voertuigen ziet neem dan contact op met de Politie via 0900-8844 of bij heterdaad 112. Ook kun je melden via Misdaad Anoniem 0800-7000. De politie gaat de komende week extra toezicht houden in de buitengebieden.Bij vragen stel ze gerust.

De buurtwhatsapp is inmiddels een groot succes. Door lid te worden kun je direct verdachte situaties melden aan een grote groep deelnemers in je eigen buurt.

Klik hier >> op deze link om lid te worden.

Lees hier over de inbraken aan de Lochtstraat

Lees hier over de inbraken aan de Meijelsedijk

Lees hier over de inbraken aan de Beelenstraat

Vorig artikel26 september 2002: Bertie Weegels overlijdt
Volgend artikelKleding en kleine apparaten inzameling Bs. De Schrank