Krottepoffers vieren 45-jarig bestaan met ‘Overspel’


NEDERWEERT – De Krottepoffers vieren 45-jarig bestaan: ‘Overspel’ in oktober op de planken Het is een feestelijk jaar voor toneelvereniging De Krottepoffers, nadat ze in juni drie Muulkes hebben gewonnen, vieren ze dit jaar ook nog eens hun 45-jarig bestaan. En hoe kunnen we dat beter vieren door het Nederweerter publiek wederom te trakteren op een avond stevig lachen.

In oktober speelt de club haar nieuwste voorstelling: ‘Overspel’. Als dat niet spannend klinkt… In het stuk spelen Muulke-winnaars Jos Breukers en Resian Beerens wederom een rol. De twee zijn na hun persoonlijke succes van afgelopen jaar niet stil blijven zitten en hebben de draad weer opgepakt om ervoor te zorgen dat de Pinnenhof een voorstelling krijgt die het verdient. Onder regie van Alice Claessen en Nelleke van Lith zorgen De Krottepoffers ervoor dat het 45-jarig bestaan eervol en knallend verloopt.

Over het stuk
Door de titel denkt u vast: waar gaat dit stuk over? ‘Overspel’ gaat over een winkelier, Frits Vanlier. Hij heeft in het geheim een dochter die in Curaçao woont, Valery heet ze. Zij komt een nieuwe lingerielijn presenteren en haar vader opzoeken. Tilly, ook een buitenechtelijke dochter van Frits uit de roerige jaren van de seksuele vrijheden, ontdekt haar afkomst en besluit met Geert, de zoon van Frits, haar vader het vuur aan de schenen te leggen. Bij de Vanliers ontmoet Valery haar halfbroer en halfzus en ze besluiten om Frits een lesje te leren. Valery en Geert zullen “verliefd” worden om Frits zo tot “kleur bekennen” te dwingen. Hij kan een liefde tussen zijn kinderen immers nooit toestaan…

‘Extra’ voorstelling
U leest het al, de ene na de andere hectische en komische situatie komt op de planken. Dit jaar organiseren De Krottepoffers een voorstelling speciaal voor de ouderen van Nederweert. Op zondagmiddag 15 oktober lassen ze een ‘extra’ voorstelling in om de ouderen een mooie dag te bezorgen. De kaarten voor deze voorstelling worden zelfs in de verzorgingshuizen verkocht om de inwoners het makkelijk te maken!

De speeldata van ‘Overspel’ zijn 7, 13, 14, 20, 21, 27 en 28 oktober om 20.00 uur en 15 oktober om 15.00 uur, uiteraard allemaal te zien in de Pinnenhof in Nederweert. Kaarten zijn vanaf 21 september te koop bij Bruna Gommans in Nederweert en kosten €9,- euro per stuk. Deze kunnen alleen contant betaald worden, pinnen is helaas niet mogelijk. Kaarten telefonisch reserveren is niet mogelijk.

http://www.krottepoffers.nl/

Vorig artikelSluiting schietseizoen Schutterij St.Odilia Ospeldijk
Volgend artikel´Same Sterk Vör Oos Monument´