Manege De Kraal in Budschop heeft een nieuw lid!

BUDSCHOP – Sommigen van jullie hebben hem al ontmoet, want hij is al bij meerdere evenementen aanwezig geweest, maar we willen hem toch graag nog even officieel aan iedereen voorstellen. Dames en heren, jongens en meisjes, ruiters en amazones, ontmoet ons nieuwe lid: ……… uhm….. uhm….. Naamloos? Oei! We kunnen hem nog niet voorstellen, want hij heeft nog geen naam…

Weet jij een leuke naam voor onze mascotte?

Wie helpt ons? Bedenk een naam voor de nieuwe mascotte van Manege De Kraal en maak kans op een mini-versie van dit geweldig leuke knuffelpaard gemaakt door Pegg’s Creaties! Het werkt als volgt:

Bedenk een naam die volgens jou goed past en nooit meer vergeten wordt. Stuur de naam uiterlijk vrijdag 6 oktober naar ons via PB >> . Uit alle inzendingen (die ook het bericht openbaar gedeeld hebben) kiezen wij een top 10. Deze tien namen zetten we in een Poll op Facebook, zodat iedereen kan stemmen op de leukste naam.

Om jullie op gang te helpen, hier wat achtergrondinformatie:
Hij is mascotte van de gehele manege, dus zowel van VC Rijlust, RV De Doorzitters als PSV Nederweert. Van pony’s tot paarden, van ruiters tot amazones, van wedstrijden tot feestavonden, hij steunt iedereen in iedere situatie! Hij staat altijd voor ons klaar en niks is hem te gek. Soms is hij een echte waaghals. Ondanks dat hij vrij klein is, kruipt hij graag eens op een groot paard.

Tijdens de trikeshow gooide hij zich zelfs vrijwillig op de motorkap van een ontzettend stoere trike! Vaak is het ook wel een vlegel. Hij wil overal bij zijn en het allerliefst ook overal in de spotlights staan. Je kunt haast geen foto’s maken zonder dat hij erop te zien is.

Weet jij al een leuke naam? Laat het ons weten!

Vorig artikel24 september 1920: De boog kan niet altijd gespannen zijn
Volgend artikelOmleidingen wegens wegwerkzaamheden in Nederweert-Eind