Verslag vrijwilligersfeest bij RKSVO

OSPEL – Vrijdag 15 september was in een versierde kantine de vrijwilligersavond van RKSVO. Dit als dank voor diegenen die zich het afgelopen seizoen hebben ingezet voor RKSVO. Vrijwilligers zijn onmisbaar binnen de vereniging en RKSVO is dan ook trots dat er velen zijn die RKSVO een warm hart toedragen.

Een kleine 100 personen kregen bij binnenkomst een lot en ze  werden ontvangen met koffie of thee met iets lekkers. Ad interim voorzitter Antoine Hekers heeft iedereen welkom geheten en bedankt voor zijn of haar inzet voor RKSVO. Daarna werden er 5 lootjes getrokken en zo waren er 5 kandidaten voor een ludieke RKSVO-quiz.

De RKSVO-kennis van Peter Beenders, Gerrie van Hoof, Jack van Horen, Roel Litjens en Femke Meulen werd getest. Inmiddels weten we o.a. welke kwaliteiten Patrick Houben, behalve keepen, nog meer heeft, wanneer Rick Niessen op zijn best is, welke leiders niet zonder elkaar kunnen, wat er nog meer in de kleedkamers gebeurt, behalve omkleden, en welk team er aan wildplassen doet.

Na 20 vragen behaalde Femke de 1e plaats; Roel de 2e, Peter de 3e, Gerrie de  4e en Jack eindigde op de 5e plek. Intussen had Dirk van Lierop, van de Schepengraaf, voor heerlijk eten gezorgd. Tussentijds hebben de kantine-dames iedereen van drank voorzien. Namens het bestuur, bedankt de activiteitencommissie iedereen voor zijn komst en voor de gezellige avond.

Voor meer foto’s klik hier >>       www.rksvo.nl

Vorig artikelInbraken in Swalmen
Volgend artikelGetuigen gezocht i.v.m overval in Weert