Magere oogst Merefeldia in bekertoernooien

NEDERWEERT – Slechts zeven Merefeldia-teams wisten zich te kwalificeren voor de volgende ronde van de diverse bekertoernooien. Bij de jeugd drongen er zes teams door, bij de senioren was alleen Merefeldia 2 succesvol.

Zaterdag volstonden de zeges van Merefeldia JO19-1, Merefeldia JO15-3 en Merefeldia JO13-1G voor een plek in de knock-outfase. Opvallend zijn de mooie bekerresultaten van onze meisjesteams. Zowel Merefeldia MO19-1, Merefeldia MO17-1 en Merefeldia MO15-1 strijden verder in het toernooi om de KNVB-beker.

Bij de senioren boekte Merefeldia 2 drie zeges en plaatste zich als poulewinnaar voor de volgende ronde. Alle andere seniorenteams zijn uitgeschakeld.

Klik hier >> voor alle eindstanden van de bekerpoules

www.merefeldia.nl

Vorig artikelGetuigen gezocht i.v.m overval in Weert
Volgend artikelNieuw kabinet moet nu doorpakken!