Drukke open dag bij Unicorn grain specialties in Weert

WEERT – Van meelfabriek tot innovatieve producent van functionele & gezonde ingrediënten. Unicorn Grain Specialties werd opgericht in 1906 als meelfabriek. Vanaf de jaren zeventig van de twintigste eeuw ontwikkelden men zich tot een specialiteitenfabriek, met focus op producten voor de diervoeder- en levensmiddelenmarkt.

Op 4 verschillende productielijnen maakt men sinds 2004 duurzame en natuurlijke ingrediënten waarmee 150 miljoen individuen wereldwijd voeden. Afgelopen zaterdag opende men de deuren in Weert en kon je kennis maken met Unicorn, de sfeer proeven en de unieke processen komen bekijken. Er waren presentaties en rondleidingen door verschillende delen van het bedrijf zoals de molen, het laboratorium en BiTex Development Center.

 

Vorig artikelHarmonie St.-Joseph op tournee met muziekstuk over Graaf van Horne
Volgend artikelWethouder Geert Gabriëls beschikbaar voor tweede termijn