Weer verdachte situatie in Ospel

OSPEL – Net binnen op de redactie: Afgelopen nacht net voor 01.00 uur zagen getuigen aan de Plattepeeldijk, die bij een pluimveehouderij met het laden van kippen bezig waren, een langzaam rijdende auto van waaruit met een felle lamp links en rechts naar de huizen en loodsen werd geschenen.

Vanwege de vele inbraken in Ospel de laatste tijd is het voorval inmiddels gemeld bij de politie die meteen liet weten extra waakzaam te zijn.

De laatste weken zijn er in het buitengebied van de gemeente Nederweert meerdere inbraken geweest in schuren en loodsen. Zorg dat de schuren/garages/loodsen afgesloten zijn en zorg voor voldoende verlichting.

Wanneer je verdachte personen of voertuigen ziet neem dan contact op met de Politie via 0900-8844 of bij heterdaad 112. De politie gaat de komende week extra toezicht houden in de buitengebieden. Bij vragen stel ze gerust.

Lees hier over de inbraken aan de Lochtstraat

Lees hier over de inbraken aan de Meijelsedijk

Lees hier over de inbraken aan de Beelenstraat

Ospel Actueel

Vorig artikel13 september 1586: Uitzet van een melaatse
Volgend artikelEuropees Kampioenschap motorcross Meijel