Janou Moonen weer koningin van St.Sebastianus 2017

LAAR – Schutterij St.Sebastianus heeft zondag 10 september het schietseizoen afgesloten. Deze keer in combinatie met het donateurschieten waarbij de donateurs konden schieten om de titel van dorpskoning. En ook de jeugdleden van de schutterij konden strijden om de titel van jeugdkoning.

De koningin van St.Sebastianus 2017, Janou Moonen, wist opnieuw de vogel naar beneden te halen en hierdoor ook voor 2018 de titel op te eisen. In de zelfde ronde was ook de strijd bij de jeugd beslist. Sophie van Gent lukte het als jongste deelnemer de kleine vogel naar beneden te schieten.

De nieuwe wedstrijd voor de donateurs en Vrienden van St.Sebastianus kende een spannend verloop maar uiteindelijk was Dennis Kurvers de gelukkige die de titel van dorpskoning op eiste door de vogel naar beneden te schieten.

Voorafgaand aan deze schietwedstrijd werden nog 2 jubilarissen gehuldigd.
Paul Verdonschot is 25 jaar lid van de vereniging en ontving de zilveren draagmedaille van de OLS federatie en de zilveren speld van de LBT wegens zijn 25-jarig lidmaatschap als muzikant.

Daniek Moonen is 10 jaar lid van het muziekkorps en ontving de vermiljoenen speld van de LBT.

Vorig artikelLustrum fieëst Jong Vlikkestaekers
Volgend artikelMerefeldia wringt zich voorbij Eindse boys