Kleurrijk Leudal Festijn

LEUDAL – Zondag 24 september is er van 10.00-17.00 uur het Kleurrijk Leudal Festijn. Een dag voor iedereen waarop we laten zien hoe mooi, divers en kleurrijk Leudal is op allerlei gebied. Deze dag staat bol van activiteiten in en om het gemeentehuis.

In kader van 10 jaar Leudal

Denk hierbij aan: spectaculaire brandweer- en politiedemonstraties, optredens van Marleen Rutten, Fresh Label Studios (Streetdance), Straattheatergroep Teatro Pavana, Big Band Xpero, Piper society (doedelzak-ensembles) Pipers D’Aldenghoor samen met Piper society Anam Cara. Ook veel demonstraties van bedrijven, een schietboom waarbij u op de bekende bölkes kunt schieten, een kleurrijke markt, een rondleiding door het gemeentehuis en ludieke huwelijken voor spek en bonen. Het programma vindt u op deze website onder de button 10 jaar Leudal.

Fotowedstrijd

Vrijdag 1 september is in De Bombardon de feestelijke opening van de fototentoonstelling “Hoe mooi ons kleurrijk Leudal is”. De fotowedstrijd en tentoonstelling is in samenwerking georganiseerd met CP De Bombardon, Fotoclub Leudal en Stichting Kunst en Cultuur. Tot 22 september hangen de genomineerde foto’s in de Bombardon. Een jury zal 5 prijswinnaars bepalen. De bezoekers kunnen stemmen op hun favoriete foto voor de publieksprijs. De prijsuitreiking van de fotowedstrijd vindt plaats op 24 september bij het Kleurrijk Leudal Festijn.

Open Podium

Zondag 1 oktober om 14:30 uur vindt in de Mortel in Ittervoort het Open Podium plaats. Dit is een talentenjacht waar je mag optreden als entertainer, goochelaar, muzikant, rapper, dichter, zanger enz.

Aanmelden kan tot 31 augustus. Voor informatie zie deze website onder de button 10 jaar Leudal of via facebook: Open Podium Leudal.

Leudalloop

Woensdag 27 september vanaf 13:30 uur is de Leudalloop. Een sportief jubileumevenement op de atletiekbaan in Heythuysen, voor basisschoolleerlingen en scholieren van St. Ursula. Er worden diverse afstanden gelopen voorafgegaan door een speciale warming-up. Een leuke middag waarbij iedereen de kinderen/jongeren mag komen aanmoedigen.

Vorig artikelControle hondenbelasting van start in Roermond
Volgend artikelWerkgeversverenigingen uit Euregio Maas-Rijn presenteren ‘SWE Euregiolocator’