Shurell Wilson begint vol vertrouwen bij Eindse Boys

NEDERWEERT- Shurell Wilson is de nieuwe hoofdtrainer van de damesselectie. De geboren Weertenaar heeft er zin in om samen met onze talentvolle damesselectie het succes van vorig jaar een vervolg te geven. Onderstaand een korte kennismaking met Shurrel.

Wie is Shurell Wilson?
Shurell Wilson is een vrolijke, spontane man. Ik ben geboren in Weert, 36 jaar. Getrouwd en heb een zoontje van bijna 4 en een dochtertje dat pas 1 is geworden.

Heb je zelf gevoetbald? Zo ja, kun je daar iets meer over vertellen?
Ja, maar dat is al een hele lange tijd geleden. Vroeger heb ik bij EMS en vervolgens spcl. Leeuwen gevoetbald. Op jonge leeftijd al bij de senioren en toen door veel blessures / lichamelijke klachten moeten stoppen met voetballen op mijn 23ste.

Welke trainingservaring breng je mee naar Eindse Boys?
Na een aantal jaar niks in het voetbal te hebben gedaan, vroegen een aantal vrienden mij of ik ze wou helpen met het trainen van de B3 elftal bij Laar, omdat ze zeiden dat ze ‘’er niks van bakte’’.

Vervolgens bakte we er samen niks van.
Daarna heb ik bij Wilhelmina’08 de O15, O17 en O19 getraind en ben ik daar voor het eerst met damesvoetbal in aanraking gekomen.
Bij VVV-Venlo heb ik 5 jaar verschillende jeugdteams getraind. Bij vv Helden heb ik 5 jaar VR1 en 2 jaar MO17 getraind.

De competitie indelingen voor het seizoen 2017-2018 zijn inmiddels bekend. Hoe kijk jij aan tegen de indeling van de dames?
Ik denk dat het een leuke indeling is. We hoeven niet extreem ver te reizen, maar spelen toch ook tegen tegenstanders waar nog niet eerder tegen gevoetbald is.

Wat zijn je verwachtingen / doelstellingen voor aankomend jaar?
Vr1 zal het moeilijker gaan krijgen dan het afgelopen seizoen. Ik denk dat we dit seizoen zeker wat weerstand kunnen verwachten. Voor beide teams denk ik wel dat het een heel leuk seizoen gaat worden. Onze doelstelling is om met beide teams op alle vlakken (communicatie, tactisch, technisch conditioneel en mentaal) grote stappen te maken. Dan komen de resultaten van zelf wel. En van wat ik de eerste weken heb gezien op de trainingen, gaat dat zeker lukken.

Via www.eindseboys.nl

Vorig artikelSP maakt zich zorgen over de afvoer van extreme hoeveelheden regenwater
Volgend artikelPolitie onderzoekt ramkraak Roermond