Wandelen en genieten van Jee & Vee op het Peelpodium

Wie meer wil weten over Nationaal Park De Groote Peel en zijn verleden kan op zondag 10 september mee met een Peelgids van Staatsbosbeheer voor een Rondje om ’t Elfde. Onderweg aandacht voor de cultuurhistorie, maar ook voor recente ontwikkelingen in het gebied. De excursie is ongeveer 8 kilometer lang en start om 11.00 uur bij de balie van Buitencentrum De Pelen aan de Moostdijk 15 te Ospel.

Excursie rondje om ’t Elfde vanaf Buitencentrum De Pelen

Deelname aan de excursie kost € 5,- per persoon. Reserveren is noodzakelijk via: www.staatsbosbeheer.nl/pelenelfde Zorg voor stevige, liefst waterdichte schoenen, genoeg drinken en eventueel een eigen lunchpakket (voor onderweg).

En dan genieten van muziek…
Na afloop van de wandeling – om 13.30 en 15.00 uur – kan je genieten van een optreden van Jee & Vee op het Peelpodium. Zij brengen een mix van 60’s en 70’s nummers, bestaande uit de wat oudere blues, pop en singer-songwriters nummers. Uiteenlopend van de Stones, Elvis, Van Morrison, JW Roy en CCR. Een feest van herkenning! Voor een hapje en een drankje kan je bij de inpandige horecagelegenheid met serre en buitenterras, terecht. Het Buitencentrum is elke dag geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Voor meer informatie: www.staatsbosbeheer.nl/depelen

Vorig artikelCDA: Regels Sint Maartensvuren in Weert onnodig streng
Volgend artikelTwee woninginbrekers aangehouden dankzij getuige