4000 kratten gestolen in Kessel

KESSEL – Via politie- In de nacht van 30 augustus werd er bij een bedrijf in Kessel aan de Scheutenbergweg een grote hoeveelheid vouwkratjes weggenomen. Het gaat in deze om bijna 4000 kratjes. Gezien de hoeveelheid kratjes is het vrijwel onmogelijk dat de dader alleen is geweest en moeten de daders gebruik gemaakt hebben van 1 of 2 vrachtwagens.

Dit is enerzijds een oproep aan getuigen die eventueel iets gezien hebben dat te maken zou kunnen hebben met deze diefstal. Anderzijds een reminder voor eigenaren van dergelijke kratjes om deze goed te beveiligen en alert te zijn op verdachte situaties!

Mocht je op enige wijze informatie hebben dan kun je contact opnemen via Meld Misdaad Anoniem of via 0900-8844.

 

Vorig artikel10 editie Kernenomloop in Echt 2017
Volgend artikelWeekblad voor Nederweert week 35