Zangeres Maan te gast op het College Weert

WEERT – In het kader van de introductie van VWO-5 en VWO-6 vindt op woensdag 30 augustus op Het College Weert een bijzondere College Tour plaats. Speciale gast is zangeres Maan (The Voice of Holland). Onder leiding van gastheer en docent dhr. Maas krijgen de leerlingen, net als in het tv-programma, de kans om haar vragen te stellen. Natuurlijk geeft Maan ook een optreden. Een geweldige aftrap van het nieuwe schooljaar! De College Tour is een besloten activiteit.


Maan
Maan is een Nederlands zangeres die in 2016 het zesde seizoen van The Voice of Holland won. De single Perfect World, geproduceerd door Hardwell, kwam in februari 2016 binnen in de Top 40. Maan ontving een gouden plaat voor die single uit handen van DJ Hardwell. In datzelfde jaar verscheen ook haar tweede single Ride It. Die single haalde de hitparade én werd ook een Gouden Plaat.

Vorig artikelVermiste Joanna Mendy uit Weert weer terecht
Volgend artikelWapenbroeders/Heemkunde bezoeken Henri-Chapelle en Malmedy