Amateurvoetbal over op het digitale mobiele wedstrijdformulier

Met ingang van dit seizoen gaat het hele amateurvoetbal over op het digitale mobiele wedstrijdformulier. Daarom is er nu voor iedereen de gratis KNVB Wedstrijdzaken app te downloaden.

Invoering mobiel Digitaal Wedstrijd Formulier (mDWF)

App downloaden

Het invullen van het wedstrijdformulier zal voortaan uitsluitend met de Wedstrijdzaken-app gaan. Deze app is beschikbaar voor iOS en Android en voor iedereen te downloaden. Als je de app voor het eerst opent dien je je te registreren met het emailadres dat bekend is bij de ledenadministratie van RKSVO. Registreren is niet meer nodig als je de voetbal.nl-app reeds gebruikt.

Onderaan dit artikel vind je de handleiding mDWF: Voor teamleden (spelers, trainers en begeleiders)- Voor scheidsrechters

Digitale spelerspas

De plastic spelerspas is verleden tijd. Alle spelers hebben de spelerspas in de Wedstrijdzaken-app. Met behulp van deze app kun je zelf een nieuwe foto toevoegen voor jouw spelerspas en je persoonsgegevens voor de ledenadministratie muteren. Dit geldt voor alle spelers vanaf de JO13

Uniek emailadres

We weten dat we momenteel niet van alle spelers een uniek email adres geregistreerd hebben. Of je daar bij hoort merk je als je je niet kunt registreren op de wedstrijdzaken app. In dat geval kun je je email adres doorgeven aan  [email protected]

Via de wedstrijdzaken app. kun je dan ook je contact gegevens zelf beheren. Een ontlasting voor onze ledenadministratie. Dus check zowel je NAW gegevens als je telefoon nummers en verbeter ze indien nodig.

Verdere info is op de KNVB website te vinden. Volg daarvoor deze link

http://www.knvb.nl/assist/assist-bestuurders/wedstrijdzaken/wedstrijdbepalingen/digitaal-wedstrijdformulier-veld–en-zaalvoetbal/mobiel-dwf-veldvoetbal

Wacht er niet te lang mee zodat we goed voorbereid aan het nieuwe seizoen kunnen beginnen.

Vorig artikelGezocht historische tekening van Weerter stadswaterput van Jan de Beijer
Volgend artikelStartende ondernemersbijeenkomsten in Roermond