Verkeersafsluitingen vrijdag 1 september Weert

Verkeersomleidingen Weert tijdens Boels Ladies Toer

WEERT – Op vrijdag 1 september komen de eerste rensters van de Boels Ladies Tour rond 16.00 uur in Weert aan. Zij fietsen daarna nog enkele rondes op een parcours van 8,4 km. met eindpunt aan de Wilhelminasingel. Dit betekent dat deze wegen vanaf ca. 16.00 tot 17.15 uur afgesloten zijn voor alle verkeer. 

Die route gaat vanaf de Wilhelminasingel over de Driesveldlaan, Parallelweg, Louis Regoutstraat, Kerkstraat, Keulerstraat, Parklaan, Diesterbaan, IJzerenmanweg, Voorhoeveweg, Kazernelaan, Industriekade, Energiestraat, Beekpoort en Wilhelminasingel. Dit betekent dat deze wegen vanaf ca. 16.00 tot 17.15 uur afgesloten zijn voor alle verkeer. Voor de Wilhelminasingel geldt dat alleen de buitenzijde van de singel is afgesloten, waardoor de binnenstad bereikbaar blijft. In verband met de opbouw en inrichting van de finish-locatie is dit deel van de Wilhelminasingel tussen Beekpoort en Driesveldlaan al vanaf 10.00 uur afgesloten.

Gebied binnen parcours
De mensen die in het gebied tussen deze straten wonen (Fatima, deel Keent en Rond de Kazerne) kunnen wel naar of van hun woning. Zij kunnen hun buurt bereiken of verlaten via de Ringbaan-West (rotonde Basculeweg of kruising Kazernelaan) en Ringbaan-Noord. Let op: de Ringbaan-West is bij de rotonde met de Keulerstraat/Parklaan ook van ca. 16.00 tot 17.15 uur afgesloten. De parkeergarage Centrum (onder het stadhuis) is op vrijdag 1 september vanaf ca. 16.00 tot 17.15 uur niet te bereiken en er kunnen ook geen auto’s uitrijden.

Vorig artikelKermis in Nederweert
Volgend artikelGolden Tulip Weert heeft een metamorfose ondergaan