FC Den Bosch te sterk voor Merefeldia

NEDERWEERT – De laatste oefenwedstrijd van Merefeldia heeft geresulteerd in een nederlaag. FC Den Bosch U19 was dinsdagavond in Nederweert met 3-0 te sterk. De gasten begonnen sterk en kwamen al na 6 minuten op voorsprong. Na een kwartier kwam Merefeldia steeds beter in zijn spel en speelde goed mee met de gasten. De geelzwarten kregen zelfs twee opgelegde kansen, maar helaas wisten ze die niet te benutten.

De ruststand was dan ook 0-1. Ook in de tweede helft hadden de gasten een optisch veldoverwicht en kwamen na een uur spelen op 0-2. Merefeldia legde zich daar niet bij neer en met veel strijd probeerde ze zich terug in de wedstrijd te knokken. In deze fase had dat zeker tot resultaat moeten leiden. Ken Boonen en Stijn Beek kregen uitstekende mogelijkheden en de aansluitingstreffer was dan ook terecht geweest. Twee minuten voor het eindsignaal counterden de gasten naar 0-3 en dat tevens werd dan ook de eindstand.

Merefeldia kan terugblikken op een zeer nuttige oefenpartij met veel wilskracht en prima spel. Ondanks dat de selectie nog niet compleet is biedt dit perspectief. Aanstaande zaterdag staat de selectiedag op het programma, welke start om 16:30 uur met een spellencircuit op het sportpark, gevolgd door een barbecue. Deze dag zal gezamenlijk eindigen in het kermisgedruis. Op vrijdag 1 september staat de gemeentebeker op het programma bij RKSVO, waarbij we de eerste wedstrijd spelen tegen Eindse Boys.

Via www.merefeldia.nl

Vorig artikelVoortgang ‘Same sterk vör oos kerk’
Volgend artikelKleine marktkooplieden al vroeg uit de veren