Modellenbureau Division Model Management opent vestiging in Roermond!

ROERMOND – Division Model Management breidt haar kantorennetwerk uit met een vestiging in Roermond. Hiermee versterkt Division haar positie in de provincie Limburg, waar de organisatie al enige tijd actief op zoek is naar modellen. De opening van het kantoor in Roermond past in de groeistrategie van Division die erop gericht is om de positie van Division provinciaal nóg meer te versterken. De nieuwe vestiging in Roermond is gevestigd aan de Looskade, op 5 minuten loopafstand van zowel het winkelcentrum als het Designer Outlet.

De reeds bestaande vestiging in Amsterdam werkte tot nu toe landelijk en zal vanaf heden de werkzaamheden binnen Limburg overdragen aan vestiging Roermond. Eigenaar van Division, Guido Wolters: “De uitbreiding van het kantorennetwerk geeft onze organisatie een stevige stimulans in Limburg. Modellen in die regio kunnen nu ook gebruik maken van de dienstverlening op provinciaal niveau, zonder telkens op en neer naar Amsterdam te moeten reizen. Het is voor ons heel belangrijk dicht bij onze modellen te staan. Het model is nadrukkelijk als stakeholder benoemd binnen onze organisatie. Een modellenbureau mag dan wel vergelijkbaar met een uitzendbureau zijn, maar wij zetten onze modellen op de eerste plaats! Vanuit onze optiek is ieder model uniek, daarom wordt er individueel een maatwerktraject gecreëerd waarbij school natuurlijk op de eerste plaats staat!”

Om de vestiging in Roermond meteen goed op de kaart te zetten wordt er een grote open casting georganiseerd op zondag 27 augustus 2017. Iedereen die een carrière als model ambeteert is welkom, zowel jongens als meiden! Voor meer informatie over de casting verwijzen we de potentiële modellen en hun ouders graag door naar @division_models op Instagram, @DivisionManagement op Facebook of de websiteblog. Dus, wil jij model worden, hoor jij vaak dat je model zou moeten worden of wil je ervaren hoe het is om model te zijn? This is the place to be! Portfolio en ervaring zijn niet nodig, dus grijp je kans en zorg dat je erbij bent de 27ste!

Over Division
Division Model Management in opgericht door haar eigenaar Guido Wolters. In samenwerking met de beste mensen binnen de internationale modellenindustrie heeft Division Model Management zich ontwikkeld tot een gerenommeerd modellenbureau met een persoonlijke managementstijl en intensieve begeleiding voor modellen in zowel binnen- als buitenland. Vanuit een marketingoogpunt wordt door middel van een jonge en vooral dynamische managementstijl het maximale potentieel van een model gerealiseerd. Vanaf de start doen wij dit in hechte samenwerking met de grote netwerken IMG, Next, Wilhelmina, Marilyn, MP, Elite en Ford. Tevens werken wij samen met de zelfstandige top agencies evenals de beste boutique agencies binnen de grote markten om de beste mogelijkheden werkelijkheid te laten worden.

Vorig artikelTentoonstelling “Onrustige Aarde”
Volgend artikelSolar 5 keer op de bon voor een totaalbedrag van 12.500 euro