Gesaboteerde hoogzit kost jager bijna het leven

NEDERWEERT-EIND – Vandaag in Dagblad De Limburger een artikel over de 66-jarige jager Mart Triepels uit Kelpen die een maand geleden zwaargewond raakte toen hij bij de jacht op wilde zwijnen van een hoogzit viel. Er was sprake van opzet, concludeerde de politie, die naarstig op zoek is naar de dader(s).

Mart Triepels hield er een van onder tot boven gebroken bekken aan over. Daar is hij nog zeker vijf maanden zoet mee. De jager uit Kelpen kukelde 13 juli om vijf uur in de nog donkere ochtend van een hoogzit naar beneden. De vier meter hoge stellage stond in een maisveld aan de Visdijk in Nederweert- Eind. Het stoeltje bovenop bleek te zijn losgemaakt, waardoor Triepels achterover naar beneden viel toen hij ging zitten. “Ik had mijn nek kunnen breken en dood kunnen zijn.”

Lees hier verder via de bron >>

Via www.limburger.nl

 

Vorig artikelFC Den Bosch komt naar Nederweert
Volgend artikelEerste Weerter tostibar ‘Dikke Mik’ geopend