Zomerse koopzondag in Weert

WEERT – Koopzondag 27 augustus staat de binnenstad van Weert in het teken van diverse zomerse activiteiten. In de Muntpromenade vindt de Spaanse Dag plaats en de ondernemers van de Maasstraat presenteren Koopjeszondag.

Spaanse Dag
De Muntpromenade organiseert een feestelijke Spaanse Dag. Tal van activiteiten worden in de straat georganiseerd. Zo kunnen bezoekers zich laten knippen bij De Kapper, waarbij de opbrengst naar het goede doel gaat. Bij de horecagelegenheden kun je proeven van typisch Spaanse paella en sangria. Er is een springkussen voor de kids en er is een speciale fotohoek, alles natuurlijk voorzien van Spaanse geuren en kleuren. Tevens wordt om 16:30 uur de winnaar van de loterij bekend gemaakt, waarbij een reis naar Barcelona inclusief 250 shoptegoed te winnen valt.

Koopjeszondag
De ondernemers van de Maasstraat pakken dezelfde middag uit met Koopjeszondag, een gezellige markt waarbij lokale ondernemers uitpakken met speciale zomerse aanbiedingen. Dat maakt shoppen op de koopzondag extra leuk!

Elke laatste zondag van de maand is het koopzondag in Weert, waarbij winkeliers de deuren openen van 13:00 tot 17:00 uur. Tijdens de koopzondag kunnen bezoekers gratis parkeren in de stad, met uitzondering van parkeergarages met een slagboom. De thema’s van de komende koopzondagen zijn te vinden op de website van Centrummanagement, www.cmweert.nl.

Vorig artikel15 augustus 1920: Waat e waer
Volgend artikelSociëteit Amicitia viert dit jaar haar 175 jarig jubileum!