Open Dag Unicorn Grain Specialties B.V

WEERT – Van meelfabriek tot innovatieve producent van functionele & gezonde ingrediënten. Unicorn Grain Specialties werd opgericht in 1906 als meelfabriek. Vanaf de jaren zeventig van de twintigste eeuw ontwikkelden men zich tot een specialiteitenfabriek, met focus op producten voor de diervoeder- en levensmiddelenmarkt. Op 4 verschillende productielijnen maakt men sinds 2004 duurzame en natuurlijke ingrediënten waarmee 150 miljoen individuen wereldwijd voeden. 

De productiesite en hoofdkantoor zijn gevestigd in Weert. Verder beschikt men over een kantoor in Duitsland (Greven) en distributiepartners over de hele wereld. Op zaterdag 16 september opent men de deuren in Weert en kun je kennis maken met Unicorn, de sfeer proeven en de unieke processen komen bekijken. Er zijn presentaties en rondleidingen door verschillende delen van het bedrijf zoals de molen, het laboratorium en BiTex Development Center. Duik in de wereld van granen, zaden & peulvruchten en zie hoe Unicorn deze verwerkt tot eindproducten. Na de rondleiding ben je van harte uitgenodigd voor een hapje en drankje. Iedereen is welkom en aan de kinderen is ook gedacht.

Deelname is gratis en kan via deze link meld je snel aan want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Vorig artikelInformatieavond Centrumvisie Maarheeze
Volgend artikelNederweerter uitgaansscéne krijgt opleving