Nederweerter uitgaansscéne krijgt opleving

Nederweert ontwaakt

NEDERWEERT – In de periode dat de Santa Domingo en Grand Madeira nog open waren, waren er dikwijls opzwepende deuntjes vanaf de straat te horen. Helaas is het op dat gebied steeds stiller geworden in Nederweert. Tot nu toe welteverstaan, Nederweert is namelijk weer een gratis toegankelijke feestavond rijker. Op 12 augustus vindt er namelijk Profitrave plaats in café De Kleine Winst.

De organisatie achter dit evenement vond dat het Nederweertse nachtleven nagenoeg uitgedoofd was. Hoog tijd voor leven in de brouwerij dus. Paul van de Sande en Ruben Weekers sloegen zodoende de handen ineen om deze regio weer te voorzien van authentieke feestmuziek. Resultaat hiervan is Profitrave, een feestavond in de diepste catacomben van het horecaplein: De Kleine Winst. Samen met lokale, talentvolle DJ’s (The Lethal Sound, DJ Vok) zal er daarom op twaalf augustus een memorabel feest plaatsvinden, eindelijk weer eens in Nederweert.

Het genre dat voornamelijk aangeboord zal worden is beukende oldskool-house, early rave en classic techno. Denk hierbij aan Darkraver’s glorietijden tijdens Nederweert Kermis maar ook aan vermakelijke nineties-parties in de Madeira.

Het evenement begint om 22.00 uur en zal tot in de late uurtjes doordraven. De entree is gratis. Mocht je daarbij nog eventueel oude nikies, een strak trainingspakkie of een zéér snelle zonnebril bezitten; schroom niet deze mee te nemen. Dit is namelijk alleen maar een toevoeging voor deze feestelijke opleving die Nederweertse nachtleven te wachten staat.

Vorig artikelOpen Dag Unicorn Grain Specialties B.V
Volgend artikelGemeente Nederweert kapt een aantal bomen