Echt-Susteren wil drie regionale samenwerkingsverbanden onder één paraplu

ECHT-SUSTEREN – De gemeente Echt-Susteren vindt het onnodig dat het stichtingsbestuur van Keyport de aangesloten gemeenten gevraagd heeft hun jaarlijkse bijdrage te verhogen. “Er wordt aan gewerkt om Keyport, Ontwikkelingsmaatschap Midden-Limburg en Keyport 2020 onder één paraplu te brengen en daarom zie ik op dit moment geen toegevoegde waarde in de verhoging van de bijdrage van één van die organisaties”, zegt burgemeester Jos Hessels tegenover Dagblad de Limburger.

De verhoging is nodig om de ambities waar te kunnen maken. Voor Echt-Susteren betekent de voorgestelde verhoging dat de gemeente per jaar 50.000 euro meer kwijt is. Daar gaat het college van B&W niet mee akkoord.

Vorig artikel31 juli 1882: Café La Bourse
Volgend artikel1 augustus 1962: Binnen tien minuten