VVV Midden-Limburg breidt gidsenteam Roermond uit

ROERMOND – Jaarlijks leiden de VVV-gidsen in Roermond ruim vijftienduizend bezoekers rond. Deze grote vraag naar wandelingen heeft ertoe geleid dat VVV Midden-Limburg onlangs tien nieuwe VVV-gidsen in Roermond heeft geïnstalleerd. 

Donderdag 6 juli vond er een officiële ceremonie plaats op het stadhuis van Roermond. Uit handen van burgemeester Rianne Donders-de Leest ontvingen de nieuwe VVV-gidsen de officiële badge VVV-gids.

Giel Polman, directeur van VVV Midden-Limburg trad op als gastheer. Met de tien nieuwe gidsen komt het aantal VVV gidsen in Roermond op 36. De rondleidingen worden, vanwege de toename van het aantal buitenlandse toeristen, verzorgd in de Nederlandse, Duitse, Engelse, Franse en Spaanse taal en in het Limburgs dialect

De “leefde veur de sjtad” van het team blijkt uit het feit dat er gisteren vijf jubilerende gidsen in het zonnetje zijn gezet. Vier gidsen vanwege een 12,5-jarig jubileum en één gids vanwege een 25-jarig jubileum.

Vorig artikelFestival Bospop is er klaar voor!
Volgend artikelFestival Bospop is er klaar voor!