Loco-burgemeester Frans van Eersel opent nieuwe Aldi in Weert

WEERT – Woensdagochtend stonden er al vroeg honderden klanten verwachtingsvol in het zonnetje in de rij voor de opening van de vernieuwde Aldi in Weert. De rij met mensen stond tot aan het eind van de parkeerplaats.

Locoburgemeester Frans van Eersel heette iedereen van harte welkom en feliciteerde het Aldi-team met de nieuwbouw. “Wat een fantastisch mooi concept. En het ruikt hier buiten zelfs al lekker naar versgebakken brood!”. Met het doorknippen van het rode lint met een gigantische schaar opende de locoburgemeester de winkel samen met filiaalleider Martin Bolk. De klanten stroomden vervolgens nieuwsgierig naar binnen en werden direct bij de ingang verrast door de lekkere, verse broodjes. Dit leidde meteen tot veel positieve reacties.

Vorig artikelVrijdagavond gratis Bospop programma
Volgend artikelCranendonck stuurt brandbrief ‘Versnellen transitie kent lokale zorgen’ naar Provincie