Rabobank Samen Sterker: 115.000,00 euro voor de regio

WEERTERLAND/CRANENDONCK – In het werkgebied van Rabobank Weerterland en Cranendonck bruist het van verenigingen en stichtingen die het maatschappelijke, sociale en culturele leven invulling geven en verbeteren. Het ondersteunen van deze verenigingen en stichtingen is een van de manieren om  lokale betrokkenheid bij de omgeving te tonen. Daarom organiseert Rabobank Weerterland ook dit jaar weer de campagne ‘Rabobank Samen Sterker’. Er wordt maar liefst  € 115.000,00 verdeeld.

Rabobank leden stemmen
Tijdens ‘Rabobank Samen Sterker’ kunnen klanten die (vóór 1 september 2017) lid zijn van Rabobank Weerterland en Cranendonck hun stem uitbrengen op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toedragen. Ieder lid krijgt vijf stemmen om te verdelen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt. De stemperiode start op 3 oktober en loopt tot en met 17 oktober 2017.


Aanmelden vereniging of stichting
Verenigingen of stichtingen die mee willen doen aan ‘Rabobank Samen Sterker’ kunnen dat vanaf 7 juli kenbaar maken via de inschrijfmodule, te vinden op
 www.rabobank.nl/weert De inschrijving sluit op 24 september. Hoe eerder de inschrijving des te langer duurt de campagne-periode: de periode waarin men de achterban kan vragen op desbetreffende vereniging of stichting te stemmen. Ook al heeft een vereniging of stichting voorgaande jaren reeds deelgenomen,  men dient zich toch opnieuw aan te melden.

 

Vorig artikelJust Young schoolagenda verspreid onder leerlingen in Midden-Limburg
Volgend artikelWeerter gemeenteraad maakt uitstapje naar Rotterdam