Fatima Huis vereert met monumentenbord en kick-off nieuwe wijkpark

WEERT – Op woensdag 5 juli om 17.00 overhandigde de Commissie Cultuurhistorie van de Gemeente Weert aan het Fatima Huis een monumentenbord als bijzondere waardering voor een goede restauratie. Wethouder Geert Gabriëls kwam het monumentenbord onthullen. Tevens onthulde Gabriëls als offciële openingshandeling een plaquette in het plein.

Op deze manier verklaarde hij het nieuwe voorplein voor geopend. De herinrichting van het nieuwe voorplein is meteen het startschot voor het nieuwe Fatima Park. De gemeente heeft voor de komende jaren geld gereserveerd voor het aanleggen van een nieuwe padenstructuur in het park en het aanpassen van de Coenraad Abelsstraat.

Vorig artikelWeerter gemeenteraad maakt uitstapje naar Rotterdam
Volgend artikel7 juli 1945: Nieuwe klokken