Groot onderhoud Grensweg – Dammerstraat

CRANENDONCK – In het weekend van vrijdag 7 juli tot zondag 9 juli, week 27, wordt er gewerkt aan de Grensweg en Dammerstraat in Budel. De rijbaan wordt vanaf Hamont (België) tot de Grootschoterweg in Budel vernieuwd. Het oude asfalt wordt gefreesd en er komt een nieuwe asfaltdeklaag op zodat de weg weer jaren mee kan.

Voor het beperken van de verkeersoverlast op de omleidingsroutes worden de werkzaamheden uitgevoerd in het weekend. De werkzaamheden starten vrijdag 7 juli om 19.00 uur en worden in de nachtelijke uren van vrijdag naar zaterdagmiddag uitgevoerd. Tijdens deze werkzaamheden kan mogelijk geluidoverlast plaatsvinden. Na het aanbrengen van het nieuwe asfalt worden zondag de nieuwe markeringen op de weg aangebracht. De werkzaamheden worden afhankelijk van de weersomstandigheden zondagmiddag 9 juli afgerond.

De Grensweg en Dammerstraat zijn volledig afgesloten voor het doorgaande verkeer tijdens de werkzaamheden. Het verkeer wordt omgeleid met bewegwijzering. Het doorgaande verkeer van en naar Hamont wordt omgeleid via de Grootschoterweg, Pater Ullingstraat, Hamonterweg en Schootstraat. Het weggedeelte van de Cranendoncklaan, gedeelte tussen de Toom en de Grensweg, is tijdens de uitvoering van het werk ook afgesloten voor het doorgaande verkeer. De Dierenartsenpraktijk aan de Cranendoncklaan blijft vanuit Budel bereikbaar.

Voor meer informatie: www.cranendonck.nl/wegwerkzaamheden

Bron: www.cranendonck.nl

Vorig artikelVerdachten vlucht MH17 krijgen strafproces in Nederland
Volgend artikelBetere verkeersveiligheid op provinciale wegen door trajectcontroles