Crossmoor Charity Cup met wederom grote opbrengst

WEERT – Op vrijdag 9 juni 2017 werd op de prachtige baan van Golf en Country Club Crossmoor in Weert een speciale golfdag gehouden met als goede doel  Het Jeugdsportfonds Weert e.o..  

136 golfers speelden gedurende de dag een wedstrijd met aansluitend een compleet avondprogramma met loterij en veiling om daarmee een zo hoog mogelijke opbrengst te genereren voor het goede doel. Niet alleen de deelnemers aan deze dag zorgden voor “het geld in het laadje”,  maar ook de zeer grote groep van sponsoren die de Crossmoor Charity Cup een warm hart toedragen.

Kort na 22.00 uur kon voorzitter Vincent Nies van de Crossmoor Charity Cup ten overstaan van ruim 150 gasten bekend maken wat de opbrengst van deze dag was d.m.v.  het uitreiken van een cheque van maar liefst € 57.250,00 aan Sjeng Schalken als ambassadeur van Het Jeugdsportfonds. Onder luid applaus van alle aanwezigen werd de cheque in ontvangst genomen.

Een fantastische financiële impuls voor het Jeugdsportfonds Weert e.o. dat hiermee nog meer kinderen een kans kan geven om te mogen sporten.

Vorig artikel12 juni 1870: Dank, Graven van Horne!
Volgend artikelBlauwe Meertje vanaf 16 juni op zeer zonnige dagen open