De Weertse Sara Visser schittert in de nieuwe audi reclame

WEERT – De Weertse Sara Visser straalt als top vamp in haar hoofdrol in de nieuwe audi reclame.

Sara groeide op  in Weert, in het warme nest van dramadocente Tineke Prins en kunstenaar Bernard Visser en als het zusje van de zingende Roos Visser. Toen ze op de middelbare school zat, verkocht ze in weer in wind haarspray op de Weerter weekmarkt. Later studeerde ze Mode Design in Eindhoven en werkte ze een aantal jaren als model, woonde zo een tijd in Tokio, Parijs. Ze deed ondertussen photoshoots voor magazines als Elle en Cosmopolitan en werkte voor merken als Killah, Motorola en Moschino. In weer een volgend leven streek ze neer in Amsterdam, waar ze paar jaar samenwoonde met een grote liefde en ging studeren aan de Film en Acteer Academie in Amsterdam. Ze had grote en kleine rollen in Nederlandse tv-series. Na haar afstuderen ging ze voor tien weken naar New York. Eigenlijk alleen voor een Summer Conservatory aan de prestigieuze Stella Adler Studio of Acting.

 

 

Vorig artikelHet is zo ver: u kunt stemmen voor de Publieksprijs voor Weert en Nederweert.
Volgend artikelRidders schenken € 100.000,- aan verpleeghuis Hongarije