Het is zo ver: u kunt stemmen voor de Publieksprijs voor Weert en Nederweert.

WEERT – De Architectuurprijs voor Weert en Nederweert heeft dit jaar het thema particuliere nieuwbouw woningen. Door eigenaren en architecten zijn projecten voorgedragen. Daaruit heeft de stichting Architectuurlijk Weert 10 nominaties geselecteerd.

Een deskundige jury bepaalt welk project met de Architectuurprijs wordt bekroond. De jury bestaat uit wethouder van Weert Geert Gabriëls en de architecten Frans Compen uit Eindhoven en Bas van Grimbergen uit Nederweert. De uitreiking van de Architectuurprijs is op 25 juni om 14 u in de zaal van de SooS aan de Markt 9 in Weert.

Ook uw mening telt! Wat vindt u het beste recente ontwerp voor een particulier woonhuis? Stem op 3 juni op de markt in Weert of vanaf 29 mei tot en met 18 juni via de website www.architectuurlijkweert.nl. Het project met de meeste stemmen krijgt de Publieksprijs. De beste motivatie wordt beloond met een dinerbon voor 2 personen bij sterrenrestaurant Bretelli!

Vorig artikelLokaal zangtalent gast bij Karin Bloemen
Volgend artikelDe Weertse Sara Visser schittert in de nieuwe audi reclame