Tweede dag Moulin Blues deel 2

OSPEL – Voor de 32e keer is Ospel gedurende het eerste weekend van mei weer een Blues-paradijs. Dit jaar pakt Moulin Blues wederom flink uit! Doyle Bramhall II (USA) geldt dit jaar als één van de publiekstrekkers op het festival. Bramhall werkte meer dan tien jaar intensief samen met Eric Clapton als zijn vaste gitarist.

Blues in de zon
De trouwe bluesliefhebber zal daarnaast spontaan beginnen te watertanden bij het horen van de rest van de line-up. Namen als gitaarvirtuoos Davy Knowles (UK), rasentertainer Mr. Sipp (USA), The Cash Box Kings (USA), Thorbjorn Risager (DK) en The Santini-Jensen project (USA) betreden dit jaar de heilige podiumplanken in de Ospelse tent. Natuurlijk is er ook ruimte voor aanstormend talent: o.a. Southern Avenue (USA), Nick Schnebelen Band (USA) en Kirk Fletcher Band (USA) komen om het festivalpubliek te verrassen!

In totaal treden er tweeëntwintig artiesten op tijdens het tweedaagse festival. Het gros van de artiesten komt zoals ieder jaar uit Amerika, alhoewel er deze editie ook een aantal artiesten afkomstig is van ons Europese continent. Zo trapte de Brabantse band Detonics het festival op 5 mei af en doet het Belgische Shakedown Tim & the Rhythm Revue dit een dag later. In twee (verwarmde) tenten kun je hier genieten van de beste bluesartiesten uit binnen- en buitenland. >> www.moulinblues.nl

Vorig artikelMan gewond na val in Nederweert
Volgend artikel‘Eddy Wally’ is ook van de partij op De Nacht van Johnny Hoes