Open Brouwerijdagen bij Lindeboom Bierbrouwerij

LEUDAL – De brouwers van Hier zetten de poorten van Lindeboom Bierbrouwerij in Neer open op zaterdag 13 mei en zondag 14 mei. Beide dagen tussen 11.00 en 17.00 uur. Toegang is gratis. 

Bier is hip
Bieren voor elk moment en in elke smaakvariant zijn trendy. Bierbrouwen is hot. Grijp deze kans en kom dit weekend meer te weten over het brouwen van de Bieren van Hier. Krijg antwoorden op vragen, zoals: wat is een Gouverneur die stout op hout is? Hoeveel gouden Europese Beer Stars stralen er nu op de Lindeboom bieren? Waarom is de nieuwe Lindeboom Radler een eigenwijs bier?

Bierkamers
Vast en zeker ben je ook erg benieuwd naar hoe het er bij de Lindeboom Bierbrouwerij nu uitziet na de grote verbouwing van het afgelopen jaar. Ontdek de nieuwe bierkamers hier. Proef en geniet. Welkom. De smakelijkste belevenis in de Week van het Nederlandse Bier is ‘t Bier van Hier. Proost!

Zaterdag 13 en zondag 14 mei, tussen 11.00 en 17.00 uur te Neer, Leudal. 

Vorig artikel8 mei 1954: Productiemiddel ‘Arbeid’
Volgend artikel9 mei 1941: Jan Dibbets ziet het levenslicht