MovementPro Personal Training, Voeding & Coaching bestaat 1 jaar

Hoera! MovementPro Personal Training, Voeding & Coaching bestaat alweer 1 jaar! Al een jaar lang is MovementPro de stok achter de deur voor vele die graag een gezonde en duurzame leefstijl willen creëren. De drijfveer achter MovementPro, Maurice van Lierop (26), trakteert jullie daarom op vele sportieve acties.

In 2016 is Maurice van Lierop begonnen met het opzetten van MovementPro en inmiddels helpt hij al een jaar lang verschillende mensen bij het bereiken van een fitte en gezonde leefstijl. Dat doet hij op een leuke en verantwoorde manier. Maurice: “Mijn succesformule is het sporten in de buitenlucht in combinatie met een op maat gemaakte begeleiding. Ieder lichaam behoeft andere training, voeding en coaching.” Door middel van professionele analyses bepaalt MovementPro per individu welke begeleiding het beste is.

Onderscheidend
Personal training alleen voor mensen die willen afvallen? Een personal trainer kan je zeker helpen met afvallen, maar MovementPro doet daar nog een schepje bovenop. Het creëren van een nieuwe gezonde en duurzame leefstijl staat namelijk voorop. Hierbij hoort niet alleen fysieke training, maar ook voeding en mentale training/coaching. Door aan alle drie de pijlers uitgebreid aandacht te besteden, is het mogelijk om je leven om te gooien tot een gezonde en duurzame leefstijl. Deze succesformule heeft ervoor gezorgd dat er al vele kilo’s verdwenen zijn. De goede persoonlijke begeleiding is een van de kernwaarden van MovementPro en maakt het mogelijk dat alle drie de pijlers uitgebreid aanbod komen gedurende een personal trainingstraject. Hierbij staan plezier en passie hoog in het vaandel en is succes gegarandeerd.

Specialisatie
MovementPro is gespecialiseerd in personal training, duo-fit en small group-fit trainingen, maar geeft ook leuke bootcamp en box-fit-trainingen. Maurice: ‘’Gedurende deze trainingen kun je op je eigen niveau trainen in een gemotiveerde groep, maar toch met de persoonlijke begeleiding van een personal trainer’’. In de maand mei start MovementPro ook met speciale lessen voor de 50+er. Maurice: ‘’De lessen zijn speciaal samengesteld en bestaan uit functionele oefeningen om het lichaam fit & vitaal te houden en te onderhouden. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan stretching om het lichaam flexibel te houden. Buiten in de frisse lucht ga je samen aan de slag onder begeleiding van een personal trainer die je motiveert en inspireert.

De lessen zijn speciaal samengesteld en bestaan uit functionele oefeningen om het lichaam fit & vitaal te houden en te onderhouden. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan stretching om het lichaam flexibel te houden. Buiten in de frisse lucht ga je samen aan de slag onder begeleiding van een personal trainer die je motiveert en inspireert.

De lessen zijn speciaal samengesteld en bestaan uit functionele oefeningen om het lichaam fit & vitaal te houden en te onderhouden. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan stretching om het lichaam flexibel te houden. Buiten in de frisse lucht ga je samen aan de slag onder begeleiding van een personal trainer die je motiveert en inspireert.

De lessen zijn speciaal samengesteld en bestaan uit functionele oefeningen om het lichaam gezond te houden. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan stretching om het lichaam flexibel te houden. Kortom alles wat je nodig hebt om fit & vitaal te blijven.’’

Voor iedereen
Bij MovementPro is iedereen welkom: van jong tot oud, beginners en professionals. “Ik kan bovendien iets betekenen voor mensen met medische klachten of blessures”, legt Maurice uit. Vaker komen mensen die uitbehandeld zijn bij de fysiotherapeut op advies een begeleidingstraject volgen bij MovementPro. Maurice: ‘’Gedurende de trainingen zal dan extra aandacht besteed worden aan mogelijke restklachten of blessures en zal er getraind worden op onder andere lichaamshouding en versterking van rondom liggende spieren.’’

Acties
MovementPro bestaat 1 jaar, dat moet gevierd worden!  Daarom heeft MovementPro mooie acties en aanbiedingen voor jou! Zo kun je bijvoorbeeld vrijblijvend een proefles nemen. Verder kun je nu tot 3 maanden 50% korting ontvangen bij het afsluiten van een begeleidingstraject. Wat dat precies inhoudt? Kijk daarvoor op de website van MovementPro bij Acties: www.movementpro.nl of neem gerust telefonisch contact op: 06-23975099.

✔ Tot 3 maanden 50% korting op alle begeleidingstrajecten.
✔ Bootcamp, Box-Fit en 50+ Fit & Vitaal Groepsles try-out maand tegen een speciaal actietarief.
✔ Vrijblijvende proeflessen zonder dat je aan een abonnement vast zit.

Vorig artikel4 mei 1997: Peace Run
Volgend artikel5 mei 1414: Naar de markt