Voetbalteam Azc Weert wint COA Cup Zuid

WEERT – Zaterdag 25 juni vond er in Eindhoven de eerste editie van de COA Cup plaats in Unit Zuid. Het team uit azc Weert, dat o.a. eerder in de regio speelde tegen S.V. de Laar en MCM, heeft de eerste COA Cup Unit Zuid gewonnen.

Op het sportcomplex van V.V. Wodan mochten de teams in drie poules hun beste beentje voorzetten. Maar liefst 15 voetbalteams vanuit verschillende azc’s in Limburg en Noord-Brabant namen het tegen elkaar op. Zelfs het regenachtige weer heeft hun enthousiasme niet weg kunnen nemen bij de spelers. Het team uit het azc van Weert belande in de finale tegenover het team uit het azc in Sweikhuizen.

Na een stevige wedstrijd bleef de score 0-0 maar door goedgemikte strafschoppen zijn de bewoners van Weert tot winnaar uitgeroepen. Ook heeft het team de prijs voor de beste speler mee naar huis genomen. Al met al een super resultaat voor het team uit Weert!

Jeffrey Sprenger (COA Heerlen/Sweikhuizen) en Sjoerd Peeters (COA Eindhoven) hebben de organisatie van het toernooi op zich genomen. Diverse medewerkers (die zich inzetten op het gebied van Sport) van het COA hadden de rol van scheidsrechter op zich genomen.

Vorig artikelTreinverbinding Weert-Antwerpen stap dichterbij
Volgend artikelNog geen doorstroom van leerlingen op het AZC naar het reguliere onderwijs