Veel sympathie voor handelen burgemeester Heijmans

WEERT – Burgemeester Jos Heijmans van Weert laat via facebook weten veel steun te ondervinden van alle positieve reacties op zijn handelen inzake zijn hulp aan het Syrische gezin. “Voor alle positieve, aardige en lieve steunbetuigingen uit het hele land wil ik iedereen hartelijke bedanken! Honderden positieve reacties helpen echt!”.

Vanaf afgelopen vrijdag is het handelen van de burgemeester van Weert hét gesprek van de dag. De  hulp die Jos Heijmans biedt aan een Syrisch gezin om in Nederland te kunnen blijven heeft landelijke bekendheid gekregen. Op het stadhuis was het vrijdag een komen en gaan van landelijke en lokale pers. We zagen de burgemeester met zijn verhaal op RTL, NOS, L1, MLA en in de landelijke dagbladen. ‘s Avonds laat deed hij samen met enkele vrijwilligers zijn verhaal aan tafel bij Pauw.

Het feit dat hij zegt dat hij zijn hart heeft laten spreken wordt bij velen met veel sympathie ontvangen. Heijmans krijgt heel veel positieve reacties en voelt zich daardoor gesteund. Toch zijn er ook mensen die zijn handelen zeer kritisch bekijken. Via social media wordt veel gereageerd. Op zijn eigen facebookpagina kreeg de burgemeester tal van berichten, uit het hele land, waarvoor hij iedereen zeer erkentelijk is. Het merendeel staat achter hem, toch staan er ook enkele kritische berichten tussen.

Enkele reacties op facebook:

“Prachtige actie Jos”, “Respect”,”Jij bent echt en puur. En denkt aan de medemens”, “Ik ben benieuwd wat de rechtbank ervan vindt. Ik ben het niet met je eens”, “Kunt u mij ook helpen?”, “Ik zou het ook gedaan hebben, de burgemeester van Weert is een topper”.

Vorig artikelBurgemeester Heijmans volgt zijn hart
Volgend artikelEerste Heijmans One woningen gearriveerd!