4100 mensen tekenen voor trein Weert-Hamont

Ruim 4100 mensen hebben een petitie ondertekend voor een treinverbinding voor reizigers tussen Weert en het Belgische Hamont. Een actiegroep heeft op vrijdag 23 augustus de petitie aangeboden aan gedeputeerde Patrick van der Broeck. Volgens OV-gedeputeerde Van der Broeck wordt zowel in België als in Nederland het belang van deze verbinding ingezien.


”Petitie aangeboden aan gedeputeerde van der Broeck”

“De petitie heeft de steun van de Provincie Limburg, maar goed onderzoek is nodig voordat we overgaan tot uitvoering. Ik wil duidelijkheid over wat het opknappen van de spoorlijn op het Nederlandse deel gaat kosten…

Lees hier verder op www.weertdegekste.nl

Tekst en foto www.weertdegekste.nl

Vorig artikelHandtekeningen voor treinverbinding Weert
Volgend artikelArchief drukkerij Smeets overgedragen aan gemeentearchief Weert