Politie zoekt getuigen van ongeval met 10-jarige fietser in Stramproy

WEERT – Zaterdagmiddag 10 juni rond 13:00 uur vond er in Stramproy op de Frans Strouxstraat een aanrijding plaats tussen een bestelauto en een fietser. De jongeman op de fiets raakte hierbij zwaargewond. De politie is op zoek naar getuigen van dit ongeval.

Door nog onbekende oorzaak kwamen de bestelauto en de fietser met elkaar in botsing. De fietser is een 10-jarige jongen uit het Belgische Kinrooi. Het kind raakte bij deze aanrijding zwaargewond en werd overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie onderzoekt de toedracht van de aanrijding en is hiervoor op zoek naar getuigen. Ben je getuige geweest van de aanrijding of was je kort voor of tijdens de aanrijding in de omgeving en heb je mogelijk dashcambeelden waarop de bestelauto of de jonge fietser in beeld zijn? Of woon je in de omgeving van de Frans Strouxstraat en heb je bewakingscamera’s waarop beiden te zien zijn? Neem dan contact op met telefoonnummer 0900-8844.

Vorig artikelConcordia’s in Concert in het Munttheater in Weert
Volgend artikel‘Dieren bieden mij het gezelschap dat ik nodig heb’