Wervelende shows tijdens Dag van de Klant in Nederweert

Foto via Depositphotos (amelaxa)

NEDERWEERT – Op zondag 2 april 2023 is iedereen weer welkom op de koopzondag in Nederweert. Een groot aantal Nederweerter ondernemers opent dan zijn deuren.

Dag van de Klant

De Ondernemersvereniging van Nederweert legt de rode loper uit om je te laten genieten van het veelzijdige aanbod dat hun ondernemers met zorg voor je hebben samengesteld. Laat je verrassen op de Dag van de Klant waarop zij je als klant in het zonnetje zetten en je bij iedere aankoop een klein presentje krijgt.

Wervelende shows

Op twee grote podia (in de Kerkstraat en in de Brugstraat) worden om 13.30 uur en 15.00 uur wervelende shows gegeven waarin een groot aantal Nederweerter ondernemers zich presenteert. Tussendoor is er voldoende tijd om bij de deelnemende ondernemers een kijkje te nemen.

De ondernemers verheugen zich erop je 2 april te zien tijdens de shows, in de winkels en op het terras. De winkels zijn geopend van 13.00 tot 17.00 uur, de horeca iets langer.

Vorig artikelRommelroute in Nederweert-Eind
Volgend artikelJonge boeren kijken uit naar een mooi toekomstperspectief