Vier woningen ter plaatse van afgebrand Chinees restaurant in Horn

Foto via Pixabay

HORN – Het college van de gemeente Leudal heeft principemedewerking toegezegd aan het plan voor het realiseren van 4 appartementen aan de Rijksweg 5 in Horn, ter plaatse van het afgebrande Chinese restaurant.

Het plan betreft het realiseren van maximaal 4 appartementen voor de verhuur, twee levensloopbestendige appartementen op de begane grond en twee startersappartementen op de verdieping. De huurprijs van de appartementen mag maximaal € 1000,- per maand bedragen.

Nieuwe woningbouwmogelijkheden

Dit plan is onderdeel van de Versnellingsagenda Wonen van de gemeente Leudal dat ruimte biedt voor nieuwe woningbouwmogelijkheden in alle kernen van Leudal. Wethouders Michel Graef en Robert Martens geven aan dat dankzij de mogelijkheden van de Versnellingsagenda Wonen door de ontwikkeling van dit plan een goede en kwalitatieve invulling gegeven wordt aan deze plek en tegemoet wordt gekomen aan de vraag naar levensloopbestendige woningen en starterswoningen in het huursegment.

Vorig artikelDerde editie van Speakers’ Corner in Café de Harmonie in Weert
Volgend artikelLuchtkwaliteit Limburg voldoet nog niet