ABBA en Queen tijdens Famefest in Ospel

Foto via Depositphotos (bernardbodo)

OSPEL – Op 17 juni 2023 vindt in Sportpark de Houwakker in Ospel het evenement Famefest plaats, waarbij de allerbeste Queen- en ABBA-tributebands de tent helemaal plat zullen spelen!

Queen Must Go On

Queen Must Go On is de nieuwste en meest sensationele Queen-tributeband van Nederland. Deze Nijmeegse band heeft een heldere visie: de geweldige muziek van Queen in ere houden! 

Tijdens elk optreden brengen de bandleden een spectaculaire, muzikale ode aan Freddie Mercury, Brian May, John Deacon en Roger Taylor. De leden van deze tributeband laten hun publiek genieten van de muziek van een van de meest succesvolle rockbands ooit.

De kwaliteiten van Queen Must Go On werden afgelopen jaar nationaal erkend. De band werd in 2022 winnaar van de SBS6-wedstrijd The Tribute – Battle of the Bands.

A-FEVER

De muziek van ABBA trekt al meer dan 40 jaar alle generaties over de hele wereld de dansvloer op. Bij een show van A-Fever is het dan ook een garantie dat iedereen regelrecht wordt teruggevoerd naar de seventies en weer ouderwets uit z’n dak gaat! Met de twee fantastische zangeressen Agnetha en Frida en twee swingende rasmuzikanten als gitarist en pianist, zorgt A-Fever voor een levensechte seventies-sfeer op ieder podium.

Dancing Queen, Mamma Mia en Waterloo: geen enkele ABBA-tophit wordt overgeslagen en de echte ABBA-fans worden zelfs verrast met enkele vergeten, maar prachtige albumtracks. De handgemaakte kostuums en adembenemende stemmen van de zangeressen zorgen voor een niet te evenaren ABBA-tribute van wereldklasse!

Famefest in Ospel

Tijdens Famefest zal naast Queen Must Go On en A-Fever ook DJ Diego aanwezig zijn. De early bird tickets zijn inmiddels al uitverkocht. Ga voor de overige tickets en meer informatie over Famefest naar www.famefest.nl.

Vorig artikelDe Wieërter 11 gaat weer de straat op
Volgend artikelStichting Cuba Adelante uit Nederweert-Eind ontvangt telefoons van Replay Speeltoestellen