Dijkstra & Evenblij Ter Plekke zondag live vanuit Heythuysen

HEYTHUYSEN – Het NPO Radio 1-programma Dijkstra & Evenblij Ter Plekke zendt aanstaande zondagavond uit vanuit Cafe de Busjop in Heythuysen. Daar spreken de heren over de rechtszaak tegen een mestadviesbureau, dat de spil zou zijn in een groot mestfraude-schandaal.

Prijswinnende bakker Antoine Bongers vertelt over zijn ambities om de Limburgse vlaai in Marrakech te verkopen. En illusionist Nigel Otermans, geboren en getogen in de gemeente, komt laten zien waarom hij dit najaar terecht het NK Goochelen heeft gewonnen.
Burgemeester Schmalschläger neemt plaats in de verhoorwagen, oud-wielrenner Frans Maassen vertelt over zijn vroeg beëindigde carrière en er is livemuziek van Blackbird. Je bent welkom om de uitzending bij te wonen.

  • Locatie: Cafe de Busjop, Busschopsweg 9, Heythuysen
  • Inloop 19.30 tot 20.00 uur.

De radio-uitzending is van 20.00 tot 22.00 uur en is ook te volgen bij BNNVARA op NPO Radio 1 en nporadio1.nl.

Vorig artikelWerkzaamheden aan de Benedictastraat in Thorn
Volgend artikelLeden WeertEnergie investeren in nieuw zonnepark Leveroysedijk