Land van Horne trakteerde cliënten op Circus in de Zorg

WEERT – Op 11, 12, 13 en 14 oktober trakteerde Stichting Land van Horne de bewoners van de 17 zorglocaties en revalidanten van het Geriatrisch Revalidatiecentrum op een spectaculaire circusshow. Vier dagen lang, drie keer per dag, verzorgden professionele artiesten van Circus in de Zorg een voorstelling met spannende en grappige acts. Het circus heeft in vier dagen tijd ongeveer 1500 toeschouwers verwelkomd.

Land van Horne heeft het circus uitgenodigd om de cliënten een onvergetelijk uitje te bezorgen. Het parkeerterrein van zorgcentrum Hieronymus in Weert was volledig omgetoverd tot een magische plek. De cliënten brachten onder begeleiding een bezoek aan het circus. Ook de medewerkers en vrijwilligers van Land van Horne konden samen met hun (klein)kinderen een circusvoorstelling bijwonen. Land van Horne heeft de resterende kaarten verdeeld onder dagbestedingen en basisscholen in de omgeving.

De shows van Circus in de Zorg spelen in op de belevingswereld van senioren. Tijdens de twaalf voorstellingen werden de toeschouwers verrast en vermaakt door professionele artiesten. Acrobaten deden spannende acts in de lucht, clown Frenky maakte de toeschouwers aan het lachen en hondjes dartelden door de piste. Samen creëerden ze een plek vol magie en avontuur, die de dagelijkse belemmeringen even helemaal deden vergeten. Dat maakten de voorstellingen toegankelijk, liefdevol en onvergetelijk. 

Stichting Land van Horne is een organisatie voor verzorging, verpleging en thuiszorg. Met ruim 2.700 medewerkers en 1.000 vrijwilligers biedt de stichting (thuis)zorg en aanvullende diensten aan cliënten in de gemeenten Weert, Nederweert, Leudal, Cranendonck en Someren. 

Vorig artikelAsfaltonderhoud fietspad Leveroyseweg Heythuysen
Volgend artikelWeerter koren behalen tweede plaats bij BALK TOPfestival in Rotterdam